Bel mij op: 06 52 49 37 72 of mail naar martin.bruinenberg@hometeam.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Martin Bruinenberg

De vele timmerwerkzaamheden of andere opdrachten die Martin Bruinenberg voor u uit kan voeren, incl. WMO aanpassingen worden op deze pagina verder beschreven. Door meer inzicht te krijgen in de diensten van Martin Bruinenberg, weet u precies waar u deze vakman voor in kunt huren.

Timmerwerk door Martin Bruinenberg

Martin Bruinenberg is al jaren actief als timmerman in het noorden van het land. U kunt hem inhuren voor het algemene timmerwerk in en rondom uw huis, maar ook voor grotere projecten zoals het plaatsen van tuinschuren en veranda's. Zelfs als u een groot en complex project heeft liggen waar al vele vakmannen voor bedankt hebben, kunt u Martin Bruinenberg bellen om dit project voor u op te pakken. Deze timmerman gaat namelijk geen enkele uitdaging uit de weg en zeker niet als het om zijn passie gaat: het oppakken van de meest complexe timmerwerkzaamheden.

WMO aanpassingen door Martin Bruinenberg

Naast het uitvoeren van verschillende soorten timmerwerkzaamheden, kan Martin Bruinenberg u ook helpen met het doorvoeren van verschillende WMO aanpassingen. Huurt u deze vakman in om deze aanpassingen door te voeren in uw woning, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt.

Heeft u al tijden een bouwproject op de plank liggen en bent u benieuwd of deze timmerman u kan helpen dit project eindelijk op te pakken en af te ronden? Neem contact op met Martin Bruinenberg of vraag een offerte aan.

Contact