Bel mij op: 06 52 49 37 72 of mail naar martin.bruinenberg@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Martin Bruinenberg is al jaren geïnteresseerd in alles wat met timmerwerk te maken heeft. Door zijn interesse in timmerwerken, heeft hij de passie om ieder timmerwerk project tot een goed einde te brengen. En omdat hij al jaren werkzaam is als allround timmerman, heeft hij naast de passie ook de juiste portie kennis, vaardigheden en ervaring om uw bouwprojecten op het hoogste niveau af te ronden.

De werkwijze van Martin Bruinenberg

Martin Bruinenberg ziet iedere klus als een uitdaging om het mooiste eindresultaat op te leveren. Of het nu gaat om een eenvoudige klus of een complexe klus die vele weken tijd kost. En hij zorgt er voor dat u voor de volle honderd procent tevreden bent met het eindresultaat. Optimale klanttevredenheid is voor deze vakman belangrijk.

Het werkgebied van Martin Bruinenberg

Martin Bruinenberg is gevestigd in Pesse. Wilt u Martin Bruinenberg inhuren voor uw timmerwerkzaamheden, waar u ook in het noorden van het land woont? Neem contact op of vraag een offerte aan

Contact